ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Tι θα έπρεπε να γνωρίζεις για το Ημιμόνιμο Μανικιούρ;

Πολλές εταιρείες έχουν βγάλει ειδικά gel βερνίκια ,για την υλοποίηση του ημιμόνιμου μανικιούρ, σε έντονα και διάφορα χρώματα.

Η μόνη προϋπόθεση όμως για να αποκτήσεις ημιμόνιμο μανικιούρ είναι να επισκεφτείς αισθητικό, μιας και χρησιμοποιείται ιδικό φουρνάκι το οποίο “ψήνει” το gel για να σταθεροποιηθεί στα νύχια σου, εκτός και αν έχεις αγοράσει το δικό σου.

Πριν όμως αποφασίσεις να το κάνεις θα έπρεπε να γνωρίζεις κάποια πράγματα για το ημιμόνιμο μανικιούρ που οι περισσότερες, μπροστά στη διάρκεια του, αγνοούν!

Ως γνωστόν όπου υπάρχουν θετικά υπάρχουν και τα αντίστοιχα αρνητικά για το κάθε πράγμα, είτε είναι μικρά είτε μεγάλα καλό θα ήταν να μην τα αγνοείς.

Αρχικά προφανώς το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ημιμόνιμου μανικιούρ είναι η διάρκεια του, σε σχέση με τα άλλα βερνίκια νυχιών. Βέβαια και αυτό δεν είναι απολύτως σίγουρο καθώς υπάρχει μεγάλη περίπτωση τελικά να κρατήσει και αυτό μόλις μια εβδομάδα αν δεν περιποιείσαι τα νύχια σου όπως πρέπει.

Άλλο ένα θετικό είναι ότι προστατεύει τα νύχια σου από το ξεφλούδισμα και δεν σπάνε ,ενώ ταυτόχρονα τα βοηθάει να μεγαλώνουν πιο γρήγορα από ότι είχες συνηθίσει. Τέλος, μπορείς να το βγάλεις και μόνη σου ακριβώς όπως θα γινότανε και στην αισθητικό που θα πήγαινες για να στα καθαρίσει.